10 Redenen om voor Sint-Trudo te werken

1De collega's

We zijn een ziekenhuis waar de collega's mekaar persoonlijk kennen, verwelkomen, ondersteunen en zorg dragen voor mekaar. Hier heerst een gevoel van samenhorigheid en is de sfeer familiaal. We zoeken samen naar oplossingen en dragen samen verantwoordelijkheid. 

2Hier bouw je aan jezelf

Sint-Trudo Ziekenhuis biedt heel wat mogelijkheden en ruimte voor opleidingen. We hebben een eigen opleidingscentrum in het ziekenhuis, dat garant staat voor een professionele begeleiding en coaching. En een skillslab waar je je vaardigheden kunt oefenen en bijschaven.  

3Belangrijk werk

Wie kiest voor een job in Sint-Trudo Ziekenhuis, kiest ervoor om levens te redden. Elke dag maak je hier het verschil voor andere mensen. Wat is er mooier dan te beseffen dat je bijdrage dagelijks zo een impact heeft op mensen en hun leven?

4Goed salarispakket

Je krijgt hier een goede verloning volgens de geldende normen binnen de sector en in lijn met jouw ervaring en capaciteiten. Daarbij nemen we zoveel mogelijk anciënniteit over, zelfs als je vorige werkervaringen niet helemaal relevant zijn voor je job hier. We bieden daarbovenop maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering. Daarnaast krijgen onze medewerkers al meerdere jaren een bonusdeling in de vorm van pensioensparen.

5Goede bereikbaarheid

Ons ziekenhuis is vlot bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Er is een ruime personeelsparking vlakbij en een afgesloten fietsenstalling. Het treinstation bevindt zich op wandelafstand. Dus op welke manier je ook komt, het zal vlot gaan!

6Gezinsvriendelijk beleid

Je goed voelen op het werk is belangrijk in alle opzichten. We beseffen hier dat er een goed evenwicht moet zijn tussen je gezin en het werk. Het is mogelijk om op vraag van jezelf deeltijds te werken, je vakantie in te zetten tijdens de schoolvakanties met je kinderen of vlot gebruik te maken van ouderschapsverlof of ander thematisch verlof.

7Financieel in topconditie

Sint-Trudo is een ziekenhuis met goede cijfers, we zijn financieel zeer gezond. Dat zien we als een garantie voor de toekomst. Het beleid zorgt ervoor dat we financieel gezond blijven, zodat je als werknemer ook de nodige zekerheid en stabiliteit qua inkomsten hebt.

8Ambitie

We zijn een ziekenhuis met een gezonde dosis ambitie, we willen vooruit. Met die ambitie als grote drijfveer behaalden we in 2018 het JCI kwaliteitslabel, bouwen we aan nieuwe projecten en innoveren we constant. Dat is ook fijn om te weten dat je samen met ons kan groeien en jouw ambitie tonen.

9Moderne omgeving

Hier werk je in een frisse, moderne omgeving. Continu bouwt Sint-Trudo verder aan de toekomst met grote en minder grote vernieuwingen, maar ook aankopen van innovatief materiaal om mee te werken. 

10Welkom

Je bent hier welkom. Het klinkt simpel, maar het is het punt waar we zeer veel positieve feedback over krijgen van mensen die hier aan de slag gaan. We begeleiden je de eerste maanden intensief in de vorm van algemeen uitgewerkt onthaal en specifieke inwerkperiode op jouw afdeling. Dat in combinatie met een bende zorgzame collega's, die klaar staan om je mee op weg te helpen!